Uw partner in verkoop en service van elektrische aandrijvingen

On Site Services

Met onze on site services team komen we ter plaatse voor dringende en minder dringende interventies, installatie, uitlijningen, uitbalanceringen, lagerwissels en diagnose.

Demonteren, Installeren & Indienstname on site

Gedurende jaren hebben we veel ervaring en materiaal opgebouwd, zelf de moeilijkste gevallen kunnen we vlot demonteren en monteren. Met onze vrij opstelbare portieken kunnen we lasten tot max. 3 Ton verplaatsen over een afstand van 5m.  Onze on site techniekers zijn allemaal voorzien van een VCA attest en zijn gewoon om binnen de meest strikte veiligheidsnormen te werken.

Interventie_1 nr-4

 

 

 

 

 

 Uitlijnen

Slechte uitlijningen zijn een grote oorzaak van lagerschade en worden vaak onderschat.  uitlijnenDoor middel van een laser optische uitlijning kunnen we de uitlijnfout tot het strikte minimum beperken en bekomt u zo een langere levensduur van uw installatie. Onze techniekers zijn heel ervaren in de meest uiteenlopende opstellingen en komen met de juiste tools ter plaatse om de motor op een 1/10 van een mm gecontroleerd te kunnen verplaatsen.

Voorbeeld Rapport

 

 

 

 Uitbalanceren

Een onbalans bij roterende delen heeft een enorme impact op de levensduur van de lagers en dus op de levensduur van uw installatie. Onze techniekers komen bij u ter plaatse voor het uitbalanceren van ventilatoren, roterende assen, brekers, waaiers, galetten en andere roterende (onder)delen. We trachten steeds beter te doen dan de norm ISO 1940/1 voorschrijft en na de interventie bewijzen we u dit met ons rapport .

PreventiefOnderhoud

 

 

 

Diagnostiek

Een probleem met de aandrijving van uw installatie, machines waar u de oorzaak niet van kent? Reken daarvoor op onze (service)technici, ingenieurs, automatiseurs om de oorzaak te achterhalen. We halen alles uit de kast om de oorzaak te bepalen dmv dynamische motoranalyse, analyse van het PLC programma, trillingsmeting, testen op belasting.

 

Left Menu Icon
Home